Khal Drogo

Khal DrogoA dotrakhinak nevezett nomád nép egyik törzsfőnöke. Tökéletesen harcol, csatában még egyszer sem győzték le.

A Kolduskirály, Viserys Targaryen neki ajándékozza húgát, Daeneryst, abban a reményben, hogy hadsereget kap tőle, hogy visszavehesse a Vastrónust.

Kapcsolatuk Daenerys-szel egy idő után szerelembe fordul, melynek gyümölcse gyermekáldás. Felesége testvére azonban egyre türelmetlenebb és szemtelenebb.

Viserys egyik dührohama után Drogo úgy dönt, hogy olvadt aranyat önt a száműzött herceg fejére.

Később egy csata alkalmával megvágják őt, és felesége egy maegi segítségét kéri. Ennek ellenére a seb elfertőződik, és Drogo annyira meggyenggül, hogy leesik a lovárol, amely a Khal elestét jelenti.

Daenerys kétségbeesésében újra a maegi segítségét kéri, aki ígéretét megszegve nemcsak a születendő gyermekük életét veszi el, hanem Drogót is életképtelenné teszi. Dany úgy dönt, hogy jobb ha elveszi szerelme életét.

 

Látogatók

Összesen 157524
Jelen van: 7 vendég és nulla felhasználó

Névnap

Deres hava 18.
az Atya napja
Janei

 
A Nap kel 06:54-kor,
nyugszik 16:09-kor.

Holnap
Doreah, Shira, Lysa
napja lesz.

Naptármagyarázat

Vendégkönyv

Írta: Judit
Javaslat
Sziasztok!
Gratulalok az oldalhoz!
Koszonet erte.
Amit javasolnek, egy masik betutipus, mert ez sajnos szinte olvashatatlan.

Koszi, udv

Írta: Tyrion Lannister
Iszok és tudok dolgokat...
Azt hittem eddig csak én rendelkezem a Westeros feletti tudással, de ezen az oldalon járva maximális tiszteletem a rejtélyes készítőnek! Külön tetszik, hogy minden apró részletre odafigyel...

Írta: Kiara1907
Gyerünk
Most találtam rá az oldalra. Nagyon sok infó egy helyen. Ami szuper. Viszont ahogy nézem leálltatok, pedig aztán most lenne min csámcsogni. Gyerünk vissza a sárkányra ?