Daario Naharis

Daario NaharisBraavos-i zsoldos, a Második Fiak kompánia egyik kapitánya.

Zsoldos lévén azért harcol, aki fizet érte.

Amikor Yunkai mesterei felbérelik a Második Fiakat Daenerys Targaryen Makulátlan hadserege ellen, ő is követként megy A Khaleesi elé másik két társával.

Daenerys ajánlatát elutasítják, és másik két társa Daario-t bízza meg avval, hogy éjjel, a Khaleesi táborába lopózzon, és megölje.

Daario számára azonban van még egy dolog a pénzen kívül, amiért érdemes harcolni, az pedig a nők. Mivel első látásra beleszeret Daenerysbe, valóban belopózik a Khaleesi sátrába, ám nem azért, hogy megölje, hanem azért, hogy a másik két kapitány levágott fejét átadja neki.

A Második Fiak így csatlakoznak Daenerys seregéhez, és Yunkai elesik.

A filmben Daario Naharis küzd meg Meeren bajnokával, akit megöl, és hamarosan Meeren is Daenerys kezére kerül.

Merész udvarlásának köszönhetően, ami imponál is Daenerysnek, a Khaleesi iránti szerelme be is teljesül - kiváltva ezzel Jorah Mormont nemtetszését.

Nem csak szerelmével, harci tudásával is támogatja az ifjú királynőt, amire szükség is van, mert a várost a Hárpia Fiai terrorizálják.

A küzdővermeket az ő közbenjárásának is köszönhetően újra megnyitják, ám az első viadalon a Hárpia Fiai Daenerys életére törnek. És bár ő is, és a jelen lévő maroknyi makulátlan testőrség, akiket még az arénában harcoló Jorah Mormont is támogat bátran küzdenek, a túlerővel szemben nem tehetnek sokat, sarokba szorulnak.

A patthelyzetnek a visszatérő Drogon vet véget, így Daenerys megmenekül, ám a sárkány hátán elhagyja a várost.

Daario pár nap várakozás után Jorah segítségével a királynő keresésére indul.

Amikor megtalálják Daeneryst Vaes Dotrakhban, Daario először látja Danny-t a tűzből kilépni. A dotrakhi horda élén vágtat vissza Meerenbe, és vágja le a várost kívülről támadó és fosztogató hárpia fiait.

Daenerys rá bízza Meeren védelmét, és magára hagyja a második fiakkal Daario-t Essoson.

Látogatók

Összesen 368424
Jelen van: 11 vendég és nulla felhasználó

Névnap

Királyvár hava 28.
a Szűz napja
Luke, Hobber, Lors

 
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:49-kor.

Holnap
Petyr, Paul
napja lesz.

Naptármagyarázat

Vendégkönyv

Írta: Anna kristin kristindóttir
Vissza nem térítendő finanszírozás
Szia. Elnézést kérünk ezért a kapcsolatfelvételi módért. Mellesleg, ha ezt a kiadványt készítem, akkor csak azért, hogy megtudja, részesült-e már abból a 10 000 és 100 000 euró kö...

Írta: Patricia Martins
ginamorganloancompany@gmail.com
A nevem Patricia Martins, egyedülálló szülő, a férjem halála előtt annyi adósságot hagyott ránk, annyira zavart és frusztrált voltam, hogyan fizessem ki a hatalmas adósságot. Egyik nap ...

Írta: Cathryn
Thx :)
https://gorodvo.ru/news/novosti/26321-tipovye_oshibki_pri_obedinenii_kukhni _i_gostinojj/