Lord Varys a 'Pók'

Lord Varys a 'Pók'A keskeny tengeren túlról, Essosból származik.

Rejtélyes múlttal, kimagasló intelligenciával, kifinomult stílussal és kiváló diplomáciai érzékkel rendelkező eunuch, a Kistanács egyik tagja.

Királyvárban a 'Suttogók mestere'-ként ismerik, háta mögött csak úgy hívják: 'a Pók'.

Szinte mindenütt vannak emberei, akiken keresztül rengeteg információhoz jut. Ő  'kismadaraim'-nak nevezi az őt szolgáló besúgókat.

Petyr Baelys-ben méltó riválist lát a kémkedésben, ám módszerei miatt megveti őt.

Igyekszik minden, a hatalmi harcokban résztvevő családdal jó viszonyt ápolni, ám lelke mélyén a Targaryen-házhoz hűséges, mégis kémkedik Daenerys után, hogy ne keltsen gyanút a Bitorló királyban.

A Lannisterek hatalomra kerülésekor baljós érzései támadnak, látva Joffrey, az ifjú király ámokfutását, mégis egyikükhöz közel kerül. Amikor Tyrion Lannister lesz az ideiglenes Segítő, felfedezi, hogy az Ördögfióka hasonlóan gondolkodik mint ő, és céljai is egybe vágnak az övével.

Miután Tyriont halálra ítélik, Varys segít neki megszökni a börtönből, azonban, amikor rádöbben, hogy az Ördögfióka szökés közben megölte saját apját, Tywint, úgy látja jónak, ha ő is elhagyja Királyvárat.

Tyrionnal előbb Pentosba hajózik, ahol Illyrio Mopatis biztosít nekik védelmet, majd elindulnak Meeren felé Daenerys-hez. Volantisnál azonban Tyrion megelégeli a bezártságot, és sikerül rávennie Varys-t egy kis lazításra.

Varys szem elől téveszti Tyriont, ám kiterjedt kémhálózata révén tudomására jut, hogy a törpét Jorah Mormont rabolta el, és Meeren felé tart vele, így ő is folytatja útját a Rabszolga-öbölbe.

Pont akkor érkezik a városba, amikor Tyrionra hárul a tartomány teljes felügyelete és irányítása.

Egy darabig tudja segíteni kis barátja munkáját, de az idő sürgeti, ezért Westerosra indul, hogy segítséget szerezzen Dorne-ból.

Látogatók

Összesen 368427
Jelen van: 10 vendég és nulla felhasználó

Névnap

Királyvár hava 29.
a Vénasszony napja
Petyr, Paul

 
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:49-kor.

Holnap
Paul
napja lesz.

Naptármagyarázat

Vendégkönyv

Írta: Anna kristin kristindóttir
Vissza nem térítendő finanszírozás
Szia. Elnézést kérünk ezért a kapcsolatfelvételi módért. Mellesleg, ha ezt a kiadványt készítem, akkor csak azért, hogy megtudja, részesült-e már abból a 10 000 és 100 000 euró kö...

Írta: Patricia Martins
ginamorganloancompany@gmail.com
A nevem Patricia Martins, egyedülálló szülő, a férjem halála előtt annyi adósságot hagyott ránk, annyira zavart és frusztrált voltam, hogyan fizessem ki a hatalmas adósságot. Egyik nap ...

Írta: Cathryn
Thx :)
https://gorodvo.ru/news/novosti/26321-tipovye_oshibki_pri_obedinenii_kukhni _i_gostinojj/