Most kattints! Itt a hangszóró

Viserys megkoronázása

A megkoronázott Viserys TargaryenViserys Targaryen húgát, Daenerys-t ajándékba adta Vaes Dotrakh legnagyobb harcosának, Khal Drogonak.

Cserébe ajándékként dotrakhi harcosokat kért Drogo-tól, kiknek segítségével visszaszerezheti az őt megillető Vastrónt.

Drogo nem siette el a dolgot, elindult Khalasaarjával haza, a Dotrakhi-tenger szívébe, hogy megmutassa a birodalomnak gyönyörű feleségét.

A vándorlás során Daenerys már Drogo gyermekét hordta a szíve alatt, amikor Viserys türelme elfogyott, és azt kiabálta, hogy visszaveszi az ajándékát Drogo-tól, mert az becsapta őt. Daenerys hasának pedig kardot szegezett.

Drogo harcosai már majdnem levágták Viseryst, ám a Khal nyugalomra intett, és annyit mondott:

Megígértem, és most megkapod tőlem a koronád.

Viserys megnyugodott, ám Drogo harcosai lefogták. A Khal egy üstbe aranyat dobott, és a tűz felett megolvasztotta azt, majd a fájdalomtól ordító Viserys fejére locsolta.

Daenerys nem féltette bátyját, azt hitte, neki sem árthat a forró, hisz sárkány. De Viserys belehalt a sérüléseibe, és Daenerys nem érzett fájdalmat, hisz kiderült, bátyja mégsem volt teljesen az ő vére.

Látogatók

Összesen 137455
Jelen van: 12 vendég és nulla felhasználó

Felolvasás

Információ gyengénlátóknak:
húzd ide az egeret
jelölj ki tetszőleges szöveget az oldalon, és kattints a hangszóróra a felolvasáshoz   Most kattints! jelölj ki tetszőleges szöveget az oldalon, és kattints a hangszóróra a felolvasáshoz Itt a hangszóró

Névnap

Dorne hava 22.
az Atya napja
Margot, Marq

 
A Nap kel 05:11-kor,
nyugszik 20:35-kor.

Holnap
Lyman, Bronn
napja lesz.

Naptármagyarázat

Vendégkönyv

Írta: Judit
Javaslat
Sziasztok!
Gratulalok az oldalhoz!
Koszonet erte.
Amit javasolnek, egy masik betutipus, mert ez sajnos szinte olvashatatlan.

Koszi, udv

Írta: Tyrion Lannister
Iszok és tudok dolgokat...
Azt hittem eddig csak én rendelkezem a Westeros feletti tudással, de ezen az oldalon járva maximális tiszteletem a rejtélyes készítőnek! Külön tetszik, hogy minden apró részletre odafigyel...

Írta: Kiara1907
Gyerünk
Most találtam rá az oldalra. Nagyon sok infó egy helyen. Ami szuper. Viszont ahogy nézem leálltatok, pedig aztán most lenne min csámcsogni. Gyerünk vissza a sárkányra ?
Most kattints! Itt a hangszóró